Wil jij stralende nagels? In dat geval is gellac de perfecte optie! Gellac is een soort semi-permanente nagellak die is gemaakt van een combinatie van gel en acryl. Het heeft dezelfde glanzende finish als gellak, maar is veel duurzamer en waterbestendiger dan traditionele nagellak. Gellac wordt gezien als een salon-kwaliteit product en heeft meestal een langere houdbaarheid dan traditionele nagellak. Het is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en het aanbod aan merken is daardoor ook toegenomen. In dit artikel behandelen we de top 5 gellac merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid.

Gellac is een revolutionaire nieuwe manier om je nagels te verzorgen. Het is een alternatief voor gel- of acrylic nagels, dat je thuis kunt aanbrengen in slechts een paar stappen. Gellac biedt je een professionele look met een perfecte finish die net zo lang meegaat als die van een salon. Het is een niet-giftige, geurloze formule die je nagels versterkt en beschermt en je een mooi, glanzend resultaat geeft. In dit artikel gaan we in op de vijf beste gellac merken die zeker niet uit jouw make-uplade mogen ontbreken.

Pink Gellac

Pink Gellac is een goed keus omdat het een breed scala aan kleuren biedt, een lange houdbaarheid heeft, snel droogt, een glanzende afwerking heeft en een goede reputatie heeft onder professionals. Pink Gellac is gemaakt met een speciale formule die het gemakkelijk maakt om aan te brengen, waardoor je minder tijd nodig hebt om je nagels te manicuren. Het is ook duurzaam, wat betekent dat je langer van je manicure kunt genieten.

CND (Creative Nail Design) 

CND is een van de bekendste en meest geliefde gellac merken en wordt vaak gebruikt door professionele nagelstylisten. Het merk biedt een uitgebreid assortiment aan kleuren en finishes, waaronder glanzend, mat en metallic. De gellacformules van CND zijn zacht voor de nagels en drogen snel op onder een lamp. Bovendien zijn ze gemakkelijk te verwijderen zonder de nagels te beschadigen.

Chanel

Chanel gellac is echt een kwaliteitsproduct. Het biedt een stralend, professioneel resultaat dat meerdere weken blijft zitten. Het is gemakkelijk aan te brengen, gemakkelijk te verwijderen en heeft een korte droogtijd. Het is hypoallergeen en veilig voor alle huidtypen. Het bevat geen DBP, formaldehyde of tolueen. Het is ook kleurvast en wordt geleverd met een breed scala aan kleuren, waaronder neutrale tinten en meer opvallende kleuren. Bovendien is het ook waterbestendig, waardoor het een uitstekende keuze is als je vaak in het water bent.

Dior

Dior gellac is een professionele gelnagellak. Het heeft een hoge kwaliteit die langer meegaat dan gewone nagellak. Het is gemaakt van een flexibele en ademende formule, zodat de nagels natuurlijk kunnen ademen en er geen schade wordt toegebracht aan de nagels. Het is ook eenvoudig aan te brengen en bestand tegen chipping en slijtage. Dior gellac is ook kleurvast en kan tot wel twee weken blijven zitten. Het is daarom een geweldige keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een professionele en duurzame manier om hun nagels te verfraaien.

Essie Gel

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van Essie Gel gellac. Ten eerste is het een lange-lasting lak dat je langer dan twee weken kunt dragen. Het is ook kleurvast, wat betekent dat je het kleurresultaat kunt behouden dat je wilt. Het is ook makkelijk te verwijderen, waardoor je binnen no-time een ander kleurtje aan kunt brengen. Ten slotte is het ook budgetvriendelijk, waardoor het een goede optie is voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige lak zonder de bank te breken.

Goed om te weten

Tenslotte is het belangrijk om niet te vergeten een gellac lamp te kopen wanneer je zelf gellac gaat aanbrengen. Een gellac lamp is een eenvoudig te gebruiken apparaat, voorzien van een speciaal licht waardoor de gellac sneller en beter aan de nagel hecht. Er zijn verschillende soorten gellac lampen op de markt, afhankelijk van wat je nodig hebt. De meeste lampen hebben een timer op het apparaat zodat je precies weet hoe lang je de lak op de nagels moet laten zitten. Houd er ook rekening mee dat je een basecoat aanbrengt voordat je de gellac aanbrengt, waarna je het afwerkt met een topcoat voor een stralend eindresultaat.

Pin It